en
        |  en

VIL verwelkomt nieuwe leden

VIL stelt u graag zijn nieuwste leden aan u voor.

Aneka
Aneka, met meer dan 30 jaar ervaring, is gepescialiseerd in het transporteren van alle staalproducten, ongeacht de grootte of het gewicht, de complexiteit, de sector of de locatie. Daarnaast heeft Aneka ook een jarenlange expertise opgebouwd in verzending, handling, opslag en follow-up in veel olie- en gaswinning, mijnbouw en energieprojecten. Voor containers, reefers en RoRo kunt u ook vertrouwen op de vakkenis van Aneka.

Artcore Society
Artcore Society is opgestart in 2010 als digitale partner voor merkidentiteit, activatie en digitale transformatie. Hoofdfocus ligt bij high-end design, multimedia ontwikkeling en 3D. De hands-on aanpak en algemene kennis van het online landschap zorgt voor een tot in de puntjes uitgedachte strategie, een solide planning en een waterdichte communicatie.

Aquasecurity
Aquasecurity is gespecialiseerd in het op maat bouwen van blusinstallaties. Het bedrijf heeft een eigen studiebureau en productiefaciliteit voor prefab van sprinklerpiping (lasrobot). De projectleiders en ontwerpers zijn BOSEC experts en beschikken over alle competenties en software om de installatie in 3D uit te tekenen en hydraulisch te berekenen. De installaties worden door een eigen montageteam geïnstalleerd.

BME
BME is een omni channel e-fulfilment dienstverlener, die sterk focust op een flexibele IT integratie. Deze digitale integratie houdt rekening met de eigenheid van alle mogelijke saleskanalen alsook met de veranderingen in het verkoopmodel van de klanten. Zo ontstaat er een efficiënte en transparante logistieke samenwerking, die mee evolueert met de veranderingen in de markt van de klanten.

Boeckmans
Boeckmans is actief in het maritieme segment van de logistiek. Opgericht in 1935, groeide Boeckmans uit tot een gerenommeerde speler met vier activiteiten: scheepsagentuur, chartering, logistics en ship management. Boeckmans vertegenwoordigt een aantal container- en breakbulk operatoren vanuit haar kantoren in Antwerpen en Rotterdam en baat ook een vloot van short sea schepen uit.

GPS
GuCopia, het commercieel onderdeel van GPS is een gratis e-procurement softwareplatform met focus op freelancers en KMO’s. Via een online dashbord beheert de gebruiker alle aankopen digitaal (e-order/e-delivery note/e-invoicing) zowel van eigen aankopen als van GuCopia leveranciers. Als de klant bestelt bij een GuCopia leverancier, bespaart deze gemiddeld 30 % en met een gegarandeerde kickback op het einde van het jaar.

Herfurth Logistics
Herfurth Logistics is een Belgisch bedrijf, dat al meer dan 100 jaar actief is in de expeditie en de logistiek. Herfurth heeft zijn eigen kantoren op acht strategische locaties en kan verder rekenen op de steun van een uitgebreid wereldwijd netwerk en kan dus een compleet gamma aan goederendiensten aanbieden: zee & luchtvracht & wegvervoer, dedicated project cargo dpt, magazijnactiviteiten en douanediensten.

LEM Oostende-Brugge
De Internationale Luchthaven Oostende-Brugge maakt deel uit van de Franse groep Egis en bestaat uit een LOM-LEM beheersstructuur sinds 2014. Hierbij staat LEM Oostende Brugge NV in voor de operationele en commerciële uitbating van de luchthaven (LEM, Luchthaven Exploitatie Maatschappij) en de overheid (LOM, Luchthaven Ontwikkelings Maatschappij) staat in voor de basisinfrastructuur.

Movianto
O&M Movianto België is de marktleider in gespecialiseerde logistiek en distributie voor farmaceutische bedrijven. Zowel het warehouse in Aalst als de vloot van meer dan 70 voertuigen in België zijn temperatuur gecontroleerd & zorgen voor een ononderbroken logistiek proces bij uitlevering naar ziekenhuizen, groothandels, dokters, apothekers en labo’s.

OLV Aalst
Het OLV Ziekenhuis, met campussen in Aalst, Asse en Ninove, biedt een brede waaier aan medische raadplegingen, onderzoeken, ingrepen, behandelingen en nazorg – zowel via dag-
kliniek als hospitalisatie. Met 2.646 personeelsleden en meer dan 400 artsen is het OLV Ziekenhuis de grootste werkgever in de regio, en met 996 bedden en meer dan 90.000 opnames per jaar behoort OLV tot de grootste niet-universitaire ziekenhuizen van Vlaanderen.

Raes Pharmaceutical Logistics
Raes Pharmaceutical Logistics is een dynamisch familiebedrijf met bijna 35 jaar ervaring in temperatuur gecontroleerde opslag en distributie van farmaceutische producten. De derde generatie met een duidelijke missie: betrouwbare oplossingen aanbieden conform de GDP guidelines waarbij de levenskwaliteit van de patiënt steeds primeert. De inzet van de medewerkers, ervaring en kennis zijn noodzakelijk in het streven naar de hoogste kwaliteitsnormen.

SKF
SKF is sinds 1907 een wereldwijde technologieleverancier. Hun fundamentele kracht is het vermogen om voortdurend nieuwe technologieën te ontwikkelen. Op basis hiervan maakt SKF producten die klanten concurrentievoordelen opleveren door praktijkervaring in meer dan 40 industrieën te koppelen aan de kennis van de SKF technologieplatformen: lagers en eenheden, afdichtingen, mechatronica, services en smeersystemen.

Soulmade
Soulmade is gespecialiseerd in innovatieve media. Soulmade maakt Augmented Reality, Virtual Reality en Holografie toegankelijk voor organisaties door duurzame oplossingen te ontwikkelen die toegevoegde waarde bieden. De focus tijdens de processen ligt op inzetbaarheid, waarbij Soulmade als partner beschikbaar blijft om een efficiënte implementatie te garanderen.

UZA
In 2019 viert het UZA haar 40ste verjaardag. Door als jongste universitair ziekenhuis steeds in te zetten op innovatie, kwaliteit en samenwerking groeide het UZA uit tot een universitair centrum dat bekend staat voor topklinische en klantvriendelijke patiëntenzorg, hoogwaardige academische opleiding en grensverleggend wetenschappelijk onderzoek.

ZNA
ZNA (Ziekenhuis Netwerk Antwerpen) omvat in en rond Antwerpen drie algemene, zes gespecialiseerde ziekenhuizen, twee medische centra en een woonzorgcentrum en is daarmee het grootste Belgische fusieziekenhuis dat circa 2.500 bedden telt. Met jaarlijks ruim één miljoen consultaties, labonderzoeken en medische beeldopnames en zo’n 120.000 opnames is ZNA de grootste zorgverstrekker in België.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!