en
        |  en

Save the date: VIL Summit 2019 – Zero Emission Logistics

Weinig onderwerpen komen tegenwoordig meer in de aandacht dan het klimaat. De klimaatbrossers, het klimaatakkoord van Parijs, Sign for my future,… Jongeren, burgers, academici en ook steeds meer ondernemers trekken aan de alarmbel en eisen een ambitieuzer klimaatbeleid.

Om de doelstelling van een klimaatneutrale samenleving in 2050 – of liever nog vroeger – te bereiken mag duurzaamheid niet enkel weggelegd zijn voor enkele klimaatpioniers. Ook de logistieke sector moet bereid zijn om deze ambitie waar te maken. Hoe men het draait of keert, elke onderneming zal met die uitdaging geconfronteerd worden.

Maar is een klimaatbeleid wel verzoenbaar met onze economische belangen? Betekent Zero Emission ook Zero Groei? Is het een haalbaar doel of een utopisch streven?

Dit is het centrale thema van de vijfde editie van de Summit – Supply Chains of the Future. VIL geeft klimaatalarmisten, – realisten en -optimisten het woord. Wetenschappers en ondernemers nemen u mee in hun verhaal of economische groei zonder opwarming van de aarde denkbaar is.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!