en
        |  en

VIL heet 12 nieuwe leden welkom!

Onlangs heette VIL 12 nieuwe leden welkom. We stellen ze graag kort aan u voor.

Arcade
Arcade is een multidisciplinair bouwkundig studie- en ontwerpbureau gespecialiseerd in logistieke & industriële projecten. De operationele efficiëntie van elke klant staat centraal in elk ontwerp waarbij de afwerkingsgraad en materiaalkeuzes worden gemaakt op een economisch verantwoorde manier. Arcade is een jong en dynamisch studiebureau met als grootste troeven klantgerichtheid, kwaliteit en flexibiliteit.

Arlanxeo
ARLANXEO Belgium nv is een productiesite die behoort tot de TSR-groep binnen ARLANXEO. Deze site produceert synthetische butylrubber, is gevestigd in Zwijndrecht (Antwerpen), heeft een omzet van 124 miljoen euro (2018) en telt ongeveer 340 medewerkers. De grootste klanten van dit product bevinden zich in de bandenindustrie en globaal gezien gebeuren de meeste verschepingen naar Azië.

Blooloc
BlooLoc is gespecialiseerd in het nauwkeurig lokaliseren van personen en objecten binnen gebouwen met behulp van sensortechnologie. Door de installatie van de BlooLoc-infrastructuur worden gebouwen ‘slim’ gemaakt, waardoor locatiegebaseerde toepassingen mogelijk worden, zoals het traceren van goederen en rollend materieel, het verhogen van de veiligheid op de werkvloer door het vermijden van mogelijke aanrijdingen, enz.

Copia Catena Solutions
Copia Catena Solutions is een onderneming die met een no-nonsens aanpak de supply chain van uw onderneming optimaliseert. Dit kan gaan van verbeteringstrajecten in een afdeling, tot volledige automatiseringstrajecten. Altijd vertrekkende vanuit het standpunt van de klant. Door meer dan twintig jaar ervaring op alle echelons in de logistieke wereld, bezit Copia Catena Solutions een zeer uitgebreide kennis en expertise.

Deliver-it
DELIVER-IT biedt 24/7 express transport & logistieke diensten aan vanuit de regio Mechelen-Machelen. Flexibiliteit en kwaliteit zijn de drijfveren. De meertalige service desk en chauffeurs zorgen voor een betrouwbare uitvoering van de transporten, ondersteund door ‘online booking’ en ‘real-time tracking’. Naast opslag en orderpicking, verzorgt DELIVER-IT additionele diensten zoals packing, scrapping, refurbishment, white glove-delivery, techno-service en fair logistics.

Flanders Make
Flanders Make is het strategisch onderzoekscentrum voor de maakindustrie. Vanuit vestigingen over heel Vlaanderen stimuleert Flanders Make open innovatie via hoogkwalitatief onderzoek. Doel: een onderzoeksnetwerk op topniveau realiseren in Vlaanderen, waar maakbedrijven volop steun vinden voor hun innovatietrajecten. Zo draagt Flanders Make bij tot nieuwe producten en productieprocessen om de voertuigen, machines en fabrieken van de toekomst te realiseren.

Manna Foods
Fijnproevers overal ter wereld laten genieten van de hemelse koude of warme sauzen. Dit vormt elke dag opnieuw de uitdaging van 70 gemotiveerde collega’s bij Manna.
De combinatie van de Belgische eetcultuur met de gedrevenheid en passie van iedereen die deel uitmaakt van Manna, leidde tot het hedendaags gamma van meer dan 50 smaakvolle kwaliteitssauzen, gericht op de verschillende marktsegmenten.

Microtron
Microtron is een solution provider voor RFID, IoT, en Auto ID. Met kwalitatief hoogstaande producten, softwarekennis en technische knowhow in huis, vindt Microtron de perfecte totaaloplossing voor een logistiek project. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën en begeleiden de klant van begin tot einde.

Nero (geen website)
FV NERO vertegenwoordigt twee families, Jacobs en Pauwels, die reeds meer dan 20 jaar de krachten bundelen om te ondernemen in de binnenvaart (binnenschepen, een duwboot en duwbakken). Door de jarenlange samenwerking beschikt Nero over een groot netwerk, ruime ervaring en expertise in de sector. In de binnenvaartsector streeft het bedrijf ernaar om steeds nieuwe tendensen, trafieken én technologieën van nabij op te volgen om zo steeds efficiënt samen te werken met hun verschillende stakeholders.

Schoeller Allibert
Schoeller Allibert staat voor een breed gamma van standaard en op maat gemaakte kunststoffen verpakkingsoplossingen. Dankzij het uitgebreide productgamma biedt Schoeller Allibert oplossingen voor distributie, opslag en winkeldisplay. Veel van de producten zijn uit stock leverbaar en hebben een positieve impact op de bedrijfswerking. Naast verpakkingsoplossingen die uit voorraad leverbaar zijn, worden ook op maat gemaakte systemen aangeboden.

SmartShip
SmartShip biedt oplossingen voor een duurzaam en CO2-vrij transport. SmartShip bouwt vaartuigen die 100% op zonne-energie varen, die ze zelf opvangen. Deze gepatenteerde vaartuigen zijn duurzaam, prijsbewust gemaakt en uniek in Europa. Het eerste vaartuig van SmartShip, dat autonoom over de Schelde voer, is reeds een feit.

Sunny Europe
Sunny Europe, een gespecialiseerde Duty Free provider voor alle zeelieden, bevindt zich in het centrum van de haven van Antwerpen. Het bedrijf is actief in alle havens van België, Nederland en Duitsland. Achter het succes van Sunny Europe schuilt een sterk geautomatiseerde logistiek waarbij de focus telkens bij de klant zit.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!