Nieuwsbrief maart – april 2018

De VIL nieuwsbrief van maart – april is er!

Benieuwd naar ons laatste projectnieuws? VIL sloot onlangs het project ‘WiN4track’ succesvol af tijdens met een slotevent met meer dan honderd bezoekers. De projecten ‘Logistics Sustainability Index’ (LSI) en ‘Blockchain in Supply Chains’ zijn intussen in uitvoering. Daarnaast start VIL dit voorjaar ook drie nieuwe projecten op: ‘Cambion’, ‘Bouwhubs’ en ‘Urban Waste Collection’. Heeft u interesse om aan een van deze projecten mee te werken? Laat het ons zeker weten! Meer informatie vindt u in de volledige nieuwsbrief.

Wist u dat u vanaf heden de keuze hebt uit meerdere innovatieve projecttypes? Het Agentschap voor Innoveren en Ondernemen (VLAIO) heeft voor de speerpuntclusters een nieuw gamma van innovatieve projecttypes uitgewerkt die in aanmerking komen voor subsidiëring. Een overzicht hiervan vindt u terug in de nieuwsbrief. VIL organiseert hierover binnenkort ook twee infosessies in Antwerpen en Gent.

De komende maanden heeft VIL weer heel wat events voor u in petto: drie slotevents, de Algemene Vergadering met gastspreker Paul De Grauwe, een bedrijfsbezoek en een studiedag over afvallogistiek.

Lees de volledige nieuwsbrief hier.

 

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

Koninklijkelaan 76 - B-2600 Berchem
T: +32 (0) 3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038
IBAN: BE59 0014 0122 5826
BIC: GEBABEBB

VIL
VIL