12 nieuwe leden

Het VIL netwerk groeide deze zomer aan met 12 nieuwe bedrijven. Zowel logistieke dienstverleners als verladers, maar ook andere bedrijven en organisaties, hebben zich de voorbije maanden overtuigd van de voordelen van het VIL-lidmaatschap. Door aan te sluiten bij het VIL kiezen zij voor competitiviteit, innovatie, betrokkenheid, know how, netwerking en nog veel meer.

Avantida
Avantida bindt de strijd aan met onnodig vervoeren van lege containers met reUse, een gebruiksvriendelijk communicatieplatform dat transportbedrijven en rederijen samenbrengt. Avantida staat in voor het operationele beheer en het beheer van de financiele stromen tussen de deelnemende partijen, zowel nationaal als internationaal. Ze gingen eind 2012 van start en hun software wordt intussen gebruikt door 16 rederijen. Ruim 2000 transporten logistiekbedrijven uit 21 landen maken gebruik van Avantida’s online software. Het bedrijf is actief in 7 landen.
www.avantida.com

Carrefour
Carrefour Belgium maakt deel uit van de Carrefour Group. In België is Carrefour een toonaangevende retailer met ongeveer 11.500 werknemers. Carrefour staat synoniem voor een totaal van zo’n 700 Carrefour-winkels, waaronder 45 Carrefour planet en Carrefour-hypermarkten, 438 Carrefour market/GB-supermarkten, 222 Carrefour express buurtwinkels en 1 Rob-winkel (januari 2012). Bij Carrefour willen ze elke dag hun klanten verrassen en verwennen en het bedrijf engageert zich ook sterk om duurzaam te ondernemen.
www.carrefour.eu

Crown Handling
Crown is sinds 1960 actief in de markt voor intern transport en heeft sindsdien naam gemaakt als toonaangevend innovator van hoogwaardige heftrucks en stapelaars. Crown ontwerpt, produceert, distribueert, onderhoudt en ondersteunt producten voor intern transport die hun klanten een meerwaarde bieden. Of het nu om de kleinste palletwagen of de hoogst heffende smallegangentruck gaat, met het Crown logo aan de buitenkant kunt u vertrouwen op de binnenkant.
www.crown.com

Embassy Freight Services Europe
Internationaal transport kan ingewikkeld zijn. U bent gebaat bij een specialist die u alle zorg uit handen neemt. Zeevracht, luchtvracht, wegtransport of spoorvervoer, Embassy Freight Services Europe, opgericht in 1985, regelt het voor u, tot de kleinste details. Dankzij logistieke partners in de belangrijkste havensteden en luchthavens en een geavanceerd informaticasysteem kunnen de goederen, ongeacht de aard of omvang, overal op de voet worden gevolgd: stipte en veilige leveringen met eigen moderne en betrouwbare middelen.
www.embassy-freight.be

EuroTracs
EuroTracs is expert in het optimaliseren van logistieke bewegingen en biedt software en IT-oplossingen voor zowel de verlader, het transportbedrijf als de onderaannemer. EuroTracs is gespecialiseerd in oplossingen voor de transport en logistieke bedrijven zoals eTrans TMS (een transport management systeem in de cloud), eConnect (een SaaS platform dat samenwerking tussen verladers en vervoerders faciliteert) of eMobile App (een revolutionaire Mobiele Boordcomputer App).
www.eurotracs.com

Hamer
Hamer is een familiebedrijf dat sinds 1938 bestaat. Hun kernactiviteit is techniek: technische installaties en de hieraan verwante technische dienstverlening. Ze zijn gevestigd op 4 plaatsen in Nederland en België en zijn actief in de hele Benelux met ruim 350 medewerkers in 5 marktsegmenten: Industrie, Utiliteit, Brandstof, Mobiliteit en Communicatie/ ICT. Binnen deze marktsegmenten verzorgen zij vele technische oplossingen: van de kleinere projecten tot totaalconcepten die zij turnkey opleveren.
www.hamer.net

Hertsens
Hertsens is marktleider in ‘Walking Floor’ transport. Ze zijn in de eerste plaats groot geworden vanuit het afvaltransport, maar nu steevast aan het uitbreiden naar het vervoer van ‘propere’ producten. Ze kunnen dagelijks maar liefst 180 ‘zelflossers’ voor het vervoer van goederen in bulk (afval, houtsnippers, recyclageproducten …) inzetten. Hertsens is een Belgisch bedrijf, actief in Benelux, Frankrijk, Groot-Brittannië en met uitbreiding naar Oost- Europa.
www.hertsens.eu

Imperial Meat Products
Imperial Meat Products is een expansieve, klantgerichte vleeswarenfabrikant van gerenommeerde kwaliteitsproducten. Imperial Meat Products realiseert een zakencijfer van ongeveer 200 miljoen Euro en maakt deel uit van Campofrio Food Group – met meer dan 11.000 werknemers het grootste vleesverwerkende bedrijf in Europa. Imperial stelt 800 personen tewerk in haar 5 verschillende vestigingen in België. Al deze vestigingen werken volgens de meest strikte regels inzake voedselveiligheid, kwaliteit en hygiëne.
www.imperial.be

Inther Logistics Automation
Inther is een internationaal opererende systeem integrator, gespecialiseerd in automatiseringsoplossingen voor distributiecentra (conveyors, sorters, shuttles, miniload, e.d.). Gebaseerd op een grondige analyse door hun consultants, ontwerpen en bouwen zij de intra-logistieke oplossing met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Een korte implementatietijd, flexibiliteit, betrouwbaarheid en een bewezen snelle terugverdientijd zijn kenmerkend voor de oplossingen van Inther.
www.inthergroup.com

Locus Traxx Worldwide Europe
Locus Traxx Worldwide Europe biedt realtime monitoring op het gebied van temperatuur, locatie en veiligheid. Leveranciers en 3PL dienstverleners van versproducten of producten van hoge waarde hebben met deze SmartTraxx technologie wereldwijd toegang om de locatie en omstandigheden van hun producten in transit te monitoren. Er worden automatisch updates gegenereerd en via SMS of e-mail verzonden, waardoor gebruikers de integriteit van hun producten op elk moment kunnen handhaven. De mogelijkheid om corrigerende maatregelen te treffen voordat een zending eventueel beschadigd raakt of afgewezen wordt.
www.locustraxx.com

Mediahuis
Mediahuis is uitgever van sterke nieuwsmerken als De Standaard, Het Nieuwsblad/De Gentenaar, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg. Daarnaast exploiteert het bedrijf belangrijke platformen als Hebbes, Jobat, Zimmo en Vroom. Mediahuis verkoopt dagelijks ongeveer 550.000 kranten en bereikt met haar verschillende nieuwssites meer dan 1,3 miljoen digitale nieuwsconsumenten. Het bedrijf gelooft onvoorwaardelijk in onafhankelijke journalistiek en sterke en relevante media die een positieve bijdrage leveren voor mens en maatschappij.
www.mediahuis.be

Nabek Wegtransporten
NABEK (Nederlands Algemeen Bevrachting en Expeditiekantoor) is al sinds 1937 actief als regisseur van goederenstromen. Ze ontwikkelden zich van bevrachter tot een betrouwbare 4PL dienstverlener, met focus op duurzame en efficiënte transportoplossingen. Ze bieden de juiste oplossing voor ieder transport. Of het nu gaat om één zending of om regelmatige zendingen, één vrachtauto of om honderd, zij zorgen dat uw goederen snel, voordelig en efficiënt op de plaats van bestemming aankomen.
www.nabek.com

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

VIL VZW

De Burburestraat 6-8
B-2000 Antwerpen
T: +32 (0)3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038

VIL
VIL