19 nieuwe leden

Netwerk nieuwe ledenHet VIL netwerk breidt verder uit. 19 nieuwe bedrijven, een interessante mix van logistieke dienstverleners, verladers, maar ook andere bedrijven en organisaties, hebben zich de voorbije maanden overtuigd van de voordelen van het VIL-lidmaatschap. Door aan te sluiten bij het VIL kiezen zij voor competitiviteit, innovatie, betrokkenheid, know how, netwerking en nog veel meer.

Abeka

Abeka staat garant voor een no-nonsense aanpak van fiscale en financiële vraagstukken. Abeka neemt daarbij de rol op van end-to-end adviseur, van boekhouding en operationele ondersteuning tot strategische begeleiding, van opstart van een onderneming tot de regeling van de successie. Het ontzorgen van bedrijfsleiders of organisaties op fiscaal en financieel vlak is de specialiteit van Abeka. Daar is hun totaalaanbod het levend bewijs van. Abeka streeft naar een partnership, met een langetermijnvisie en een grote betrokkenheid.
www.abeka.be

Andiprim

Andiprim bvba is een logistieke nichespeler met als specialisatie de dagelijkse leveringen van groenten, fruit en primeurs aan hotels, restaurants en andere bedrijven uit de horecasector. Andiprim is gevestigd bij de Mechelse Veilingen in Sint-Katelijne-Waver waar zij over een eigen aankoopdienst beschikken. Sinds de overname van Adritrans beschikken zij over een vloot van vrachtwagens voor nationaal en internationaal transport onder geleide temperatuur.
www.andiprim.be 

BD myShopi

BD myShopi is een internationaal marketing en logistiek bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de distributie van reclamefolders. Naast een uitgebreide service voor print based promotionele communicatie bieden ze eveneens een digitaal consumentenplatform aan. Deze combinatie levert hun klanten een optimaal bereik en maximale activatie op van de traditionele shopper én de omni-channel consument die een customer journey op maat verwacht.
www.bdmyshopi.com

Bosch

De Bosch Groep is een wereldwijd toonaangevend technologiebedrijf, dat al sedert 1907 aanwezig is in België met vestigingen in Tienen, Brussel, Herentals en Aartselaar. Bosch speelt een actieve rol in de belangrijkste technologieën van de toekomst. Zo staat hernieuwbare energie, elektromobiliteit en veiliger, zuiniger en zuiverder rijden hoog op de agenda. Ook wat The internet of things betreft heeft Bosch zichzelf tot doel gesteld om een van de grootste multinationals te worden op dit gebied.
www.bosch.be

Bringme

Bij welke webshop je ook bestelt, je kan écht alles laten leveren via Bringme. Niet alleen is élke koerier welkom in de Bringme Box, ook lokale handelaars en diensten maken er handig gebruik van. Dankzij Bringme heb je toegang tot alle mogelijke producten en diensten. Je regelt alles via de Bringme App. Bringme is open source en kan dus voor veel meer gebruikt worden dan het leveren van pakketjes. Ook voor elke B2B-levering is niets handiger dan de Bringme Box.
www.bringme.com

Chevin Fleet Solutions

Chevin Fleet Solutions is dé leverancier van fleet management of vlootbeheer software voor het beheer van middelgrote en grote vloten, zowel nationaal als internationaal. Met FleetWave beheren de Chevin klanten hun vloot en assets van A tot Z, worden de meeste beheerprocessen geautomatiseerd met als uiteindelijk resultaat meer efficiëntie en een daling van de vloot kosten. Het uitwisselen van data tussen FleetWave en zowel interne als externe systemen verloopt volledig volgens de laatste moderne technologieën.
www.chevinfleet.com

D’Ieteren

D’Ieteren zorgt naast de distributie in België van de voertuigen van de groep Volkswagen ook voor de distributie van wisselstukken en accessoires en zorgt eveneens voor de verkoop van tweedehandsvoertuigen ( My Way). Via D’Ieteren Finance worden ook verhuurdiensten op lange termijn aangeboden samen met een volledige waaier van autofinancieringen, terwijl D’Ieteren Sport tweewielers verdeelt, voornamelijk van het merk Yamaha.
www.dieteren.com

DGI

Of het nu over een allround magazijn gaat, over een kantoorruimte, over een winkelruimte, een nieuw pand om uw brasserie te huisvesten, een ruime parking of een multifunctioneel bouwterrein, DGI helpt u om uw vastgoedtransactie tot een goed einde te brengen. DGI beheert uw dossier, regelt de contracten en adviseert ook bij de waardebepaling van het vastgoed. Daarenboven zoeken zij ook huurders en prospecteren zij actief zelf op vraag van de klant.
www.dgi.immo

Elia 

Elia is de beheerder van het Belgische transmissienet voor elektriciteit en is als dusdanig van cruciaal belang voor de economie en de consument. Door onze geografische ligging in het hart van Europa, is Elia ook een essentiële speler op de energiemarkt en binnen het geïnterconnecteerde elektriciteitsnet. Daarnaast is Elia ook actief in de terugkoop van groenestroomcertificaten en een rationeel energiegebruik, en biedt zijn ervaring als transmissienetbeheerder aan derden aan.
www.elia.be

Globis

Globis automatiseert sinds 1999 als software leverancier de bedrijfsprocessen van logistieke dienstverleners. Het Globis aanbod omvat een state-of-the-art oplossing gebaseerd op de nieuwste technologieën die de onderliggende processen ef?ciënter maken. De Globis Enterprise Suite bestaat o.a. uit functionele modules voor Consignment Management, Billing, Warehouse Management, Cross Docking, 3PL/4PL en technische modules voor EDI, Output Management, Work?ow Management en Business Intelligence.
www.globis.be

Leyton

Leyton, een belangrijke speler in bedrijfsadvies, begeleidt haar klanten in de verbetering van hun economische, financiële en sociale performantie, om hen op die manier te helpen bijkomende financiële middelen vrij te maken en dit op een duurzame en veilige manier. De dienstverlening omvat 4 kerndomeinen: financiering van innovatie, aankopen, sociale lasten en analyse van de payroll, alsook fiscaliteit en subsidies rond investeringen.
www.leyton.com

Nuscience Belgium

Nuscience Group is de belangrijkste partner voor diervoederproducenten over de hele wereld. Ze zijn een wereldwijde speler in premixen, concentraten, nutritionele concepten en voederadditieven in de diervoederindustrie. Nuscience Group heeft ongeveer 1000 medewerkers in dienst en levert haar producten in meer dan 80 landen. Zij genereert een jaarlijkse omzet van meer dan € 450 miljoen en heeft 12 productielocaties. Hun toewijding om de kennispartner bij uitstek te zijn in dierlijke voeding en gezondheid staat garant voor kwaliteit en topprestaties.
www.nusciencegroup.com

Peters-Transport

Peters Transport behoort tot de La Lorraine Bakery Group, waarvoor zij de logistieke activiteiten verzorgen. La Lorraine Bakery Group is marktleider op de Belgische markt met een gespecialiseerde verkooporganisatie per kanaal : retail, foodservice en artisanale bakkerij. La Lorraine beschikt over een fijnmazig distributienet tot in de kleinste uithoeken van België en daarbuiten en biedt een breed assortiment in alle mogelijke technologieën van dagvers tot diepvries, van deeg, al dan niet voorgerezen, tot gedeeltelijk en volledig gebakken.
www.llbg.com

PTV België

De PTV Group optimaliseert en plant alles wat mensen en goederen beweegt, van transportroutes en distributiestructuren tot autoverkeer en openbaar vervoer. Hun aanbod omvat software, gegevens, inhoud, advies en onderzoek. Hierbij staan verkeersveiligheid, klimaatbescherming en toekomstbestendige mobiliteitsconcepten centraal en is er een belangrijke rol weggelegd voor de oplossingen van PTV op het vlak van transportlogistiek, verkeersplanning en verkeersmanagement, ook in realtime.
www.ptvgroup.com

Shanks

Shanks is een leidend afvalbedrijf, georiënteerd op service en duurzaamheid. In België is Shanks één van de vijf grootste industriële spelers op het vlak van milieubeheer. De Groep is opgesplitst in een aantal regio’s en telt meerdere filialen die al decennialang actief zijn op het vlak van afvalbeheer en industriële reiniging. Shanks biedt een totaalpakket op het gebied van milieudienstverlening en voert voor zijn installaties en activiteiten een actief beleid van duurzame ontwikkeling.
www.shanks.be

TGW Benelux

TGW Benelux behoort tot de Oostenrijkse TGW Group, wereldwijd marktleider als systeem provider voor hoogdynamische, geautomatiseerde totaaloplossingen in de logistiek. Sinds 1969 biedt TGW Logistics Group klantspecifieke oplossingen voor interne logistiek, gaande van kleinere material handling toepassingen tot complexe logistieke distributiecentra. Om haar positie in Europa en het sterke groeitraject in de Benelux te verstevigen werd recent een kantoor in de Benelux opnieuw geopend.
www.tgw-group.com

TVM Belgium

TVM Belgium is een zelfstandig en internationaal opererend verzekeraar, gespecialiseerd in verzekeringen voor de transportsector. TVM richt zich hierbij enkel tot ondernemingen en niet tot particulieren. TVM Belgium is reeds 25 jaar actief op de Belgische markt en behoort ondertussen bij de top 3 transportverzekeraars van België. Zij bieden verzekeringspakketten aan vanuit het alles-aan-één-loket-principe waarbij verder gedacht wordt dan enkel de specifieke verzekeringen voor de transportondernemers en beroepschauffeurs.
www.tvm.be

Topa Packaging

Topa Packaging is een toonaangevende organisatie met ruim 90 jaar ervaring op het gebied van verpakkingsontwikkeling en verpakkingsinnovatie. Met een vooruitstrevende blik op het gebied van transportverpakkingen leveren zij innovatieve en klantspecifieke verpakkingsoplossingen. Naast innovatie hechten zij veel waarde aan kwaliteit, deskundigheid, flexibiliteit, commitment en klantgericht handelen.
www.topapackaging.be

WRH Global Belgium

Als dochter van de Zwitserse holding WRH, biedt WRH Global Belgium totaaloplossingen voor de automatisering van uw onderneming, vanaf het inpakproces tot in het magazijn. WRH Global Belgium staat garant voor een compromisloze productkwaliteit. Het succes van hun realisaties is het gevolg van hun permanente bekommernis om tegemoet te komen aan de strenge vereisten van de klanten op het vlak van technologie, kwaliteit en levensduurkost.
www.wrh-global-belgium.com

Alle VIL leden

Ook lid van het VIL worden? Schrijf u hier in of Piet Belet (piet.belet@vil.be) of Stephane Van den Keybus (stephane.vandenkeybus@vil.be) helpen u graag verder.

 

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

VIL VZW

De Burburestraat 6-8
B-2000 Antwerpen
T: +32 (0)3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038

VIL
VIL