Elf nieuwe leden

De laatste twee maanden maakten elf bedrijven zich lid van het VIL.  Niet alleen verladers en logistieke dienstverleners, ook andere bedrijven en organisaties hebben zich overtuigd van de voordelen van het VIL-lidmaatschap. Door aan te sluiten bij het VIL kiezen zij voor competitiviteit, innovatie, betrokkenheid, know how, netwerking en nog veel meer.

Waar al die modebedrijven plots vandaan komen? Zij doen mee aan het project ‘In-store-improvement’.

Ook lid van het VIL worden? Piet Belet (piet.belet@vil.be) of Stephane Van den Keybus (stephane.vandenkeybus@vil.be) helpen u graag verder.

ADPO
ADPO is als logistiek bedrijf gespecialiseerd in de opslag en logistiek van chemische vloeistoffen. Het bedrijf werd opgericht in 1988 en is vandaag met 287.000 m3 aan tankopslagfaciliteiten, 24.500 m2 aan magazijnoppervlakte (70.000 m2 op rechteroever voor geen gevarengoed) en 20.000 m2 aan containeropslagfaciliteiten vanuit Kallo helemaal afgesteld op de chemische cluster in en om de haven. Bovendien bouwt ADPO op linkeroever een nieuwe terminal LLH.
www.adpo.com

Bel&Bo
Bel&Bo is een Belgisch familiebedrijf met meer dan 80 winkelpunten verspreid over heel België. De kledingketen staat voor een complete collectie kledij en accessoires, voor de volledige familie en voor iedere stijl. Al jaren is ethisch ondernemen een tweede natuur voor de Belgische modeketen. Dit wordt recent ook officieel bevestigd door de officiële toetreding van Bel&Bo tot Fair Wear Foundation.
www.bel-bo.be

Caroline Biss
Caroline Biss, waarvan de geschiedenis begon in Lebbeke in 1963, biedt de hedendaagse en zelfbewuste vrouw elegante en klassevolle damesmode met glamour allures. Perfect zittende prêt-à-porter collecties die gracieuze eenvoud, subtiele kleuren en nieuwe materialen vlot combineren tot een eigentijds en tegelijk tijdloos geheel. Comfortabele creaties voor elke week- of werkdag, sportieve weekend-outfits met een tikkeltje meer, geklede mode voor een avondje uit en sprankelende feestkledij.
www.carolinebiss.com

CBRE
CBRE is wereldwijd de grootste beursgenoteerde vastgoedorganisatie met hoofdkwartier in Los Angeles. Het stelt ongeveer 44.000 mensen tewerk, waarvan 120 in België waar zij hun klanten al bijna 50 jaar voorzien van professioneel advies. Ze investeren elke dag in de relatie met hun klanten, meestal vastgoedinvesteerders, -eigenaars en –ontwikkelaars. Samen met hen zoeken zij een ‘unique real estate strategy’, passend voor de organisatie.
www.cbre.be

EGETRA
EGETRA werd in 1984 opgericht als dochterbedrijf van de firma Bekaert. Sinds 1987 is EGETRA een volledig onafhankelijk bedrijf gespecialiseerd in producten gemaakt uit draad. Met een voortdurende focus op service en kwaliteit, garanderen zij u steeds de kortste doorlooptijden en just-in-time leveringen. Ze werken hoofdzakelijk op exclusieve basis samen met fabrikanten die in hun branche wereldwijd marktleiders zijn waardoor ze steeds garant kunnen staan voor kwaliteit.
www.egetra.be

GIKS Mode
GIKS staat voor trendy kledij voor het hele gezin. Dames, heren en kinderen vinden hun gading in een aanbod van meer dan 40 sterke merken zoals Jack & Jones, S. Oliver en Esprit onder één dak. De multi-merken winkelketen van West-Vlaamse origine is een vrij jong maar expansief familiebedrijf. Naast de klassieke shopping experience en het traditioneel winkelbezoek hecht GIKS Mode ook bijzonder veel aandacht aan online aanwezigheid.
www.giksmode.be

Van Roosbroeck – Maes
Van Roosbroeck-Maes is een familiebedrijf dat beschikt over een uitgebreid wagenpark, waarvan 50 trekkers en 70 opleggers. Een 20-tal opleggers zijn uitgerust met rolbanen voor het vervoer van luchtvracht. Het bedrijf kiest bij elk transport voor een planmatige aanpak. Dat leidt tot concrete oplossingen waardoor risico’s tijdens het vervoer worden voorkomen. Just-in-time leveren onder de beste en snelste omstandigheden: Transportbedrijf J. Van Roosbroeck-Maes maakt beloftes waar!
http://www.vrcargo.be/

Nallian
Nallian verbindt zakenpartners uit de supply chain met elkaar via de cloud zodat ze realtime gegevens kunnen delen en op een interactieve manier kunnen samenwerken. Met behulp van concepten uit de sociale media maakt Nallian het zijn community leden mogelijk privé data clouds te creëren met bevriende bedrijven, alle mogelijke soorten informatie centraal te beheren en hun cross-company processen te automatiseren. Nallian zorgt voor realtime toegang tot informatie uit het volledige ecosysteem, een efficiëntere operationele werking en een grotere flexibiliteit.
www.nallian.com

SCAPA
SCAPA is een Belgisch merk dat staat voor superieure kwaliteit, elegante en trendy mode en interieur, geïnspireerd door traditionele familiale waarden, natuurlijke materialen en warme kleuren combinaties. De SCAPA lijn is onmiskenbaar: een collectie die de Britse kledingtradities respecteert en er eigen, moderne accenten aan toevoegt. SCAPA wordt vandaag over de hele wereld verkocht in meer dan 50 exclusieve SCAPA shops, stuk voor stuk ingericht in de typische stijl die het huis typeert.
www.scapaworld.com

SICK
SICK is een wereldspeler op het gebied van industriële automatisering. Ze creëren innovatieve sensoren en sensoroplossingen voor industriële applicaties. SICK is expert in fabrieks-, logistieke en process automatiseringen. Het in 1946 opgerichte bedrijf is met zo’n 50 dochterondernemingen, partnerships en talrijke verkoopkanalen in de hele wereld vertegenwoordigd. In 2013 werkten bij SICK wereldwijd meer dan 6.500 medewerkers en maakte het concern een omzet van 1.009,5 miljoen euro.
www.sick.be

Van de Velde
Opgericht in 1919, bouwen vandaag meer dan 1400 gedreven medewerkers mee aan het verhaal van de Van de Velde Groep. Ze zijn dan ook uitgegroeid tot één van de marktleiders op gebied van luxe lingerie met merken als Marie Jo, Marie Jo L’Aventure, PrimaDonna, PrimaDonna Twist en Swim en Andres Sarda. Ook bouwen ze steeds verder hun retailorganisaties uit in Nederland, UK, Duitsland, Spanje, Denemarken, USA en Azië onder de merknamen Lincherie, Rigby & Peller en Intimacy.
www.vandevelde.eu

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

VIL VZW

De Burburestraat 6-8
B-2000 Antwerpen
T: +32 (0)3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038

VIL
VIL