Elf nieuwe leden

Opnieuw kozen elf bedrijven ervoor om zich aan te sluiten bij het VIL. Deze verladers, logistieke dienstverleners en andere bedrijven en organisaties zijn overtuigd van de specifieke voordelen van het VIL-lidmaatschap. Door aan te sluiten bij het VIL kiezen zij voor competitiviteit, innovatie, betrokkenheid, know how, netwerking en nog veel meer.

Ook lid van het VIL worden? Piet Belet (piet.belet@vil.be) of Stephane Van den Keybus (stephane.vandenkeybus@vil.be) helpen u graag verder.

Assa Abloy
Assa Abloy is de belangrijkste fabrikant en leverancier van sluitsystemen die voldoen aan de hoge eisen van de eindgebruiker met betrekking tot veiligheid, beveiliging en gebruiksgemak. Het bedrijf is vertegenwoordigd in zowel ontwikkelde als in opkomende markten, met een leidende positie in grote delen van Europa, Noord-Amerika, als Australië. In deze snel groeiende sector heeft de Assa Abloy groep een leidende positie op gebieden als toegangscontrole, identificatie, automatische deuren en hotelbeveiliging.
www.assaabloy.com

Barco
Barco, een wereldwijd bekend technologiebedrijf, ontwerpt en ontwikkelt visualiseringsproducten voor entertainment, voor de bedrijfswereld en voor de healthcare-markten. Zij zijn actief in meer dan 90 landen en stellen in totaal 3.250 werknemers te werk. Ecologie, gezondheid en veiligheid worden bij Barco hoog in het vaandel gedragen. Enkele van hun belangrijkste producten zijn: monitors, workstations, led-displays, projectors, enz.
www.barco.com

Cebeo
Cebeo is de marktleider en grootste distributeur van elektrotechnisch materiaal en doet er alles aan om de elektroprofessional de beste service te bieden en de gemaakte afspraken na te komen.
De firma heeft haar marktleiderschap verworven op basis van een sterke autonome groei, samen met een aantal strategische overnames zoals recent Vanas Beyond Tools en Alfa Elektriciteit nv uit Lokeren. Cebeo maakt samen met o.a. Eltra nv deel uit van de Franse internationale groep Sonepar.
www.cebeo.be

DB Schenker
Schenker nv, een van de meest vooraanstaande leveranciers van logistieke diensten in België, opereert vanuit Antwerpen en stelt 680 personen tewerk in acht vestigingen: Antwerpen, Brussel, Eupen, Mechelen, Waregem, Willebroek, Zaventem en Zeebrugge. DB Schenker Logistics levert wereldwijde diensten voor de industrie en de handel door een geïntegreerde combinatie van wegvervoer, luchtvracht, zeevracht, contractlogistiek en supply chain management.
www.dbschenker.be

Deufol
Deufol is een wereldwijd opererende serviceverlener op het gebied van verpakkingen en daaraan gerelateerde diensten. Respect en wederzijdse erkenning bepalen de manier waarop de medewerkers van de Deufol groep met mekaar omgaan. Deufol biedt tevens intelligente individuele services, strategieën, totaalconcepten en oplossingen rondom verpakkingen als kerndeskundigheid.
www.deufol.com

DSV Solutions
DSV Solutions is een globale speler op het gebied van transport en logistiek. De firma biedt specifieke oplossingen aan in volgende 5 key-sectoren: economie, automotive, gebruiksgoederen, healthcare, hightech en industrie. Zij staan in voor de goederenbehandeling en het klanten-specifiek klaarmaken van goederen bestemd voor nationale, Europese en wereldwijde distributie. Hiertoe behoren o.a. volgende diensten: testen, verpakken, her-verpakken, herstellingen, ladingszekering, enz.
www.dsv.com

Eurofins Belgium
Eurofins Belgium groepeert hoofdzakelijk de labo activiteiten van enerzijds Eurofins Analytico in Nederland en anderzijds de activiteiten van sites van Eurofins in België. Daarenboven commercialiseert men alle overige wereldwijde activiteiten in België en Luxemburg. Vele duizenden stalen worden jaarlijks geanalyseerd in deze laboratoria, waarbij de focus ligt op kwaliteit, korte levertijden en betaalbare prijzen. In hun dienstverlening legt Eurofins sterk de nadruk op persoonlijk contact.
www.eurofins.com

Heidelberg Cement
De Heidelberg Cement groep is de grootste producent van granulaten ter wereld en een belangrijke speler in de productie van beton en cement. In de Benelux is Heidelberg Cement marktleider op het gebied van cement, stortklare beton en granulaten. Het succes van de bedrijven in de groep is geïnspireerd op het talent en het commitment van de medewerkers. Heidelberg Cement is op de Belgische markt aanwezig via CBR (cement), Interbeton (stortklare beton) en Sagrex (granulaten).
www.heidelbergcement.be

Möbius
Möbius is een internationale groep van business consultants, sectorspecialisten en kennisexperten, ervaren in de specifieke uitdagingen waar de klant voor staat. Zij hebben een eigenzinnige filosofie: “wij maken de klant beter, klanten maken ons beter, medewerkers maken Möbius beter en andersom”. Zij zijn tevens een spin-off van de Universiteit van Gent en prime foundation partner van de Vlerick Business School.
www.mobius.eu

The Crux
The Crux is een consultancy bedrijf dat zijn klanten adviseert in het design van hun volledige supply chain keten en hen ondersteunt bij de implementatie ervan. Een team van experts begeleidt de klant doorheen de verschillende etappes van het transformatie-project, vanaf het uittekenen van het initieel concept tot en met operationele start en after-go-live monitoring. The Crux beschikt over inhoudelijke expertise in alle deelgebieden van de supply chain en is internationaal actief in verschillende sectoren (pharma, food & beverage, manufacturing etc).
www.thecrux.eu

Vanas Engineering
De Groep Vanas Engineering uit Melsele draait op twee divisies, Vanas Medical en Vanas Industrial. Vanas Industrial is de specialist in magazijn- en werkplaatsinrichtingen. Dankzij de unieke combinatie van merkonafhankelijke engineering, compleet productengamma, productspecialisten en jarenlange ervaring, wordt er voor de klant steeds een unieke oplossing op maat voorgesteld. Vanas Medical heeft zich met computergestuurde medicatiekasten gespecialiseerd in de specifieke noden van ziekenhuizen.
www.vanasengineering.eu

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

VIL VZW

De Burburestraat 6-8
B-2000 Antwerpen
T: +32 (0)3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038

VIL
VIL