Kick-off project ‘Vision in logistics’: 20 oktober 2014

De kick-off van het project Vision in logistics staat gepland op 20 oktober 2014. Al 13 bedrijven tekenden in om deel te nemen. Het is nog mogelijk mee aan te sluiten: mis de kans niet om kennis te maken met wat innovatieve smart glasses voor uw processen kunnen betekenen.

De sterke opkomst van wearable technologieën, met in het bijzonder smart glasses (bv. Google glass), biedt opportuniteiten om bepaalde logistieke taken efficiënter en correcter uit te voeren. Het project ‘Vision in Logistics’ wil het potentieel en de mogelijkheden van deze technologieën inzichtelijk maken en uittesten.

Welke systemen bestaan er vandaag? Hoe kunnen ze de productiviteit en efficiëntie verhogen van je logistieke operaties? Wat is de impact op de bestaande processen? Hoe in praktijk toepassen? Wat bieden ze meer dan de bestaande systemen als pick-to-light of voice picking? Dit project zal op een zeer praktische manier antwoord geven op al deze vragen.

Doelgroep

Dit project richt zich zowel tot verladers als logistieke dienstverleners uit verschillende sectoren en zowel kmo’s als grote ondernemingen die te maken hebben met:

• magazijnoperaties met complexe of groot aantal bewegingen (picking, consolideren, ontvangen en verzenden, Q controle bij retour);

• yard operaties met groot aantal bewegingen.

Projectfiche ontvangen? Interesse om deel te nemen?

Contacteer Luc Pleysier (luc.pleysier@vil.be) of Piet Belet (piet.belet@vil.be)

 

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

VIL VZW

De Burburestraat 6-8
B-2000 Antwerpen
T: +32 (0)3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038

VIL
VIL