Nieuwjaarsreceptie

30 januari sloot het VIL met de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie 2012 in schoonheid af. Met een 400-tal aanwezigen was het een topeditie.

VIL Voorzitter Danny Van Himste sprak de Logistics Community toe en legde tijdens zijn speech de aandacht op verschillende trends en opportuniteiten en moedigde aan om daar vooral innovatief op in te spelen: “We moeten van een reactieve naar een meer proactieve logistiek gaan. Vlaanderen zal een tandje moeten bijsteken en dat is waar het VIL in bijdraagt: in 2012 namen meer dan 100 bedrijven actief deel aan innovatieve VIL projecten.”

Hierna was het woord aan Vlaams minister-president Kris Peeters die in zijn toespraak benadrukte dat logistiek Vlaanderen goed is voor 9% van het BNP en 210.000 jobs en samen met Nederland tot de wereldtop behoort.  Hij benadrukte dat het VIL een sterke partner is voor Vlaanderen en op zijn steun mag blijven rekenen.

Na de officiële uitreikingceremonie van de Lean and Green awards aan de 12 laureaten, kon het socializen verder gaan. De goedgevulde zaal en dito glazen zorgden voor een interessante maar zeker ook voor een gezellige avond. Bedankt aan alle aanwezigen!

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

VIL VZW

De Burburestraat 6-8
B-2000 Antwerpen
T: +32 (0)3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038

VIL
VIL