Maak kennis met de nieuwe VIL leden

De voorbije twee maanden mocht het VIL 10 nieuwe leden verwelkomen. Niet alleen verladers en logistieke dienstverleners, ook andere bedrijven en organisaties hebben zich overtuigd van de voordelen van het VIL-lidmaatschap. Door aan te sluiten bij het VIL kiezen zij voor competitiviteit, innovatie, betrokkenheid, know how, netwerking en nog veel meer.

Benieuwd wie het zijn? Hieronder een voorstelling van de nieuwe leden, een overzicht van alle leden vindt u hier.

Antwerp Express Port
Met Antwerp Express Port, een project dat op termijn goed zal zijn voor 60.000 m² magazijn op een terrein van 100.000 m² in Grobbendonk  tussen  het  Albertkanaal  en  de  E313,  slaat Van Wellen Project Management een nieuwe richting in. In tijden van toenemende verkeersdrukte en milieuproblematiek slaan zij de handen in elkaar met de Scheepvaart NV en DP World voor de ontwikkeling van een satelliet terminal net buiten de congestiegordel rond Antwerpen.
www.antwerpexpressport.com

Carglass Distribution
Carglass is de specialist in het herstellen en vervangen van autoruiten. Carglass Distribution (Hasselt) vormt de logistieke spil die het netwerk van service centers niet alleen in België, maar ook in Nederland, Duitsland en ver daarbuiten doet draaien. Het distributiecenter heeft meer dan tweehonderdduizend autoruiten op voorraad, zodat alle service centers tijdig en correct voorzien kunnen worden van de nodige materialen.
www.carglass.be

Eco Modal Transport & Shipping
EMTS, bedreven in multimodaal transport, biedt een volledige deur tot deur service aan voor alle verschepingen (conventioneel, container, bulk …). Zij bogen op een jarenlange ervaring in opslag, transport en/of distributie van diverse producten uit de voedingssector en aanverwante, temperatuur gecontroleerd of niet en begeleiden klanten ook steeds doorheen het ganse proces: vervoer, douaneformaliteiten, track & trace, …
www.eco-modal.be

Gras Savoye Belgium
Als  vooraanstaande  B2B  makelaar  specialiseert  Gras  Savoye zich in risicobeheer, advies en dienstverlening in verzekeringen, zowel nationaal als internationaal dankzij hun partenariaat met Willis. Hun doorgedreven know-how in Maritieme, Logistieke en Haven- en Transportgebonden risico’s maakt van Gras Savoye een uitgelezen strategische partner voor al uw investeringsprojecten en lopende operaties.
www.grassavoye.be

GTS
Wat in de jaren ’40 begon als een eenmanszaak in het lokaal vervoer van steenkool en aardappelen werd omgevormd tot een moderne logistieke speler met als hoofdactiviteit wegtransport van containers naar hoofdzakelijk Duitsland, Frankrijk en Benelux. Bovendien bieden zij 99.500 m2 omheinde bedrijfsterreinen aan voor containerhandlings en containerstockage en 9.200 m2 overdekte opslagruimte met de nodige faciliteiten.
www.gtscontainer.be

Maatschappij Linkerscheldeoever
De Maatschappij voor het Haven, Grond- en Industrialisatiebeleid van het Linkerscheldeoevergebied, of kortweg Maatschappij Linkerscheldeoever, staat sinds 1982 in voor het beheer en grondbeleid van de Waaslandhaven. De belangrijkste activiteiten zijn het bouwrijp maken van gronden, het verlenen van concessies aan bedrijven, onteigeningen en de overheid adviseren rond de uitbreiding van het havengebied.
www.mlso.be

MSC Belgium
MSC Belgium is een belangrijke scheepsagentuur opgericht in 1999 in Antwerpen, als agent van Mediterranean Shipping Company (MSC) van Genève, Zwitserland. MSC Belgium faciliteert het transport van container cargo van en naar de 5 continenten met wekelijkse afvaarten van en naar de Haven van Antwerpen. Via zijn intermodale partner biedt MSC Belgium ook deur-tot-deur trimodale diensten aan.
www.mscbelgium.com

Tanktransport Thys
Tanktransport Thys kan bogen op meer dan 35  jaar ervaring  in het vervoer van vloeibare levensmiddelen. Kwaliteit, stiptheid en veiligheid… dat zijn de 3 kernwaarden die Tanktransport Thys al sinds 1974 hoog in het vaandel draagt. Zo kunnen ze u hoogwaardige en constante kwaliteit garanderen. Het beste bewijs? Hun brede portfolio van tevreden klanten samengesteld uit de meest toonaangevende Europese fabrikanten van levensmiddelen.
www.tanktransport-thys.com

Universitair Ziekenhuis Brussel
UZ Brussel streeft op  regionaal, nationaal en  internationaal vlak naar een totaalpakket aan erkende gezondheidsdiensten van de hoogste kwaliteit dat zowel basisgeneeskundige zorg als spitstechnologie omvat en toegankelijk is voor iedereen. Als universitair ziekenhuis oefent het ziekenhuis een onderwijsopdracht uit en organiseert het wetenschappelijk onderzoek.
www.uzbrussel.be

Zebra Enterprise Solutions
Zebra Technologies Location Solutions beschikt over een breed gamma innovatieve RTLS-oplossingen. Zebra biedt topoplossingen aan die gebruik maken van verschillende technologieën die real-time business intelligence leveren om zo de verbetering van processen mogelijk te maken, zoals supply chain en asset management. Dit bovenop Zebra’s reeds bestaande internationaal succesvolle portfolio van barcodes, Card en RFID printers en andere benodigdheden.
www.zebra.com

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

Koninklijkelaan 76 - B-2600 Berchem
T: +32 (0) 3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038
IBAN: BE59 0014 0122 5826
BIC: GEBABEBB

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
VIL