Maak kennis met de nieuwe leden

De voorbije twee maanden mocht het VIL weer verschillende nieuwe leden verwelkomen. Niet alleen verladers en logistieke dienstverleners, ook andere bedrijven en organisaties hebben zich overtuigd van de voordelen van het VIL-lidmaatschap. Door aan te sluiten bij het VIL kiezen zij voor competitiviteit, innovatie, betrokkenheid, know how, netwerking en nog veel meer.

Benieuwd wie het zijn? Hieronder een voorstelling van de nieuwe leden, een overzicht van alle leden vindt u hier.

Borealis
Borealis is een toonaangevende producent van innovatieve oplossingen op het gebied van polyolefinen, basischemicaliën en meststoffen. Het hoofdkwartier ligt in Wenen (Oostenrijk) maar Borealis opereert in meer dan 120 landen met ongeveer 5.300 werknemers. In België stelt Borealis circa 900 personen te werk in de productiesites Beringen, Kallo en Zwijndrecht, en in het service center van de groep in Mechelen.
www.borealisgroup.com

CBRE Global Investors Belgium
CBRE Global Investors is een van ’s werelds grootste real estate investment management ondernemingen. Verladers, maar vooral logistieke dienstverleners zijn constant op zoek naar de meest kostengunstige en efficiënte oplossingen om de noodzakelijke opslag- en behandelingsruimte voor hun activiteiten in te vullen. CBRE tracht hieraan tegemoet te komen via het management van alle ‘property-related-issues’.
www.cbreglobalinvestors.com

Cementnatie
Cementnatie (CMN) is al decennia een vaste waarde in het behandelen van containers; de kunst van stuffen en strippen zijn voor hen dagelijkse kost. In gans het logistiek proces is het stuffen van de goederen een van de belangrijkste taken. Goederen moeten verscheept worden naar alle mogelijke locaties in de wereld. Perfecte stuffing aangevuld door een zeewaardige callage zijn voor CMN vanzelfsprekend, correctheid en kwaliteit zijn een must.
www.cmnantwerp.com

DAF Trucks België
DAF Trucks NV is een volle dochteronderneming van het Amerikaanse PACCAR Inc. Met haar kernactiviteiten concentreert DAF Trucks zich op de ontwikkeling, productie, marketing, verkoop en service van (middel)zware bedrijfswagens. DAF werkt volgens het ‘built to order’ principe: de productie van een truck start na een order van een klant. Heel belangrijk, aangezien DAF tienduizenden specificatievarianten bouwt en elke truck tot in detail is afgestemd op de specifieke transportbehoeften van de klant.
www.daf.be

G4S Cash Solutions Belgium
G4S Cash Solutions staat al meer dan 50 jaar in voor waardentransport en waardenverwerking in België, zowel voor de financiële sector als voor de retail. Op basis van hun ervaring en expertise bieden ze elke klant een cashoplossing op maat. De dienstverlening varieert van het ophalen en leveren van biljetten en munten, over de verwerking ervan in de G4S geldcentrales, tot het beheer van geldautomaten.
www.G4S.be

Gates Distribution Center
Gates Distribution Center Gent is het nieuwe en grootste distributiecentrum van The Gates Corporation in Europa. De multinational The Gates Corporation, met hoofdzetel in Denver (VS), is een van de marktleiders in de productie van hoogtechnologische rubberen aandrijfriemen en slangen voor industriële, hydraulische, landbouw- en automobieltoepassingen en maakt deel uit van de beursgenoteerde groep Tomkins plc.
www.gates.com

Ibecor
Binnen Heineken Supply Chain Africa-Middle East beheert Ibecor de logistieke en aankoopcontracten van goederen en diensten voor de Heineken Operating Companies (Opco’s). Ibecor assisteert de Opco’s bij de aankoop van: grondstoffen, verpakkingsmaterialen, spare parts en brouwerijmateriaal (infrastructuur). Ibecor beheert de overeenkomsten met leveranciers, zorgt voor het afroepen van de goederen en voor de totale logistieke keten van de materialen naar de Opco’s.
www.heineken.com

Recupel
De vzw Recupel organiseert in België de inzameling en verwerking van afgedankte elektro-apparaten. Recupel werkt nauw samen met de handelaars, de gemeenten, de intercommunales en de kringwinkels, alsook met gespecialiseerde bedrijven voor het transport en de ecologische verwerking van de afgedankte apparaten.
www.recupel.be

Trans Europe Express
Trans Europe Express is een logistiek en transportbedrijf gevestigd in Erpe Mere. Centraal gelegen nabij de E40, de ideale uitvalsbasis voor snel en betrouwbaar transport in België en Europa. Naast transport biedt Trans Europe Express eveneens logistieke oplossingen: goederenopslag, voorraadbeheer en specifieke logistieke ondersteuning.
www.transeurope-express.com

Transmeat
Transmeat is het distributiecentrum van Groep Renmans. Transmeat verzorgt de verdeling van verse vleeswaren, klaargemaakte gerechten, salades en beenhouwerijbenodigdheden aan 302 RENMANS-slagerijen in België en Luxemburg en levert aan Boucherie Distribution, het distributiecentrum in Frankrijk verantwoordelijk voor de +/- 72 Franse Henri Boucher-vestigingen van de groep. Transmeat heeft 13 vrachtwagens die dag in dag uit het transport van de goederen verzekeren.
www.transmeat.be

Vleeswaren Depuydt
Vleeswaren Depuydt in Zandvoorde te Oostende is een toonaangevende distributeur en leverancier in verse voedingsmiddelen, die reeds sinds 1945 het begrip kwaliteit hoog in het vaandel draagt. U kunt bij hen terecht voor een grote waaier aan fijne ‘Fermette’ vleeswaren, heerlijke verse salades, diepvriesproducten, verzorgde bereide gerechten, kruiden en specerijen, kaas en zuivel.
www.fermette.be

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

VIL VZW

De Burburestraat 6-8
B-2000 Antwerpen
T: +32 (0)3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038

VIL
VIL