Negen nieuwe VIL leden

Maar liefst negen nieuwe bedrijven hebben zich de voorbije twee maanden overtuigd van de voordelen van het VIL-lidmaatschap en maakten zich lid. Aansluiten bij het VIL is kiezen voor competitiviteit, innovatie, betrokkenheid, know how, netwerking en nog veel meer. Hieronder een voorstelling van de nieuwe leden, een overzicht van alle leden vindt u hier.

Ambos
Ambos NBGO is een onafhankelijk advocatenkantoor gespecialiseerd in juridische dienstverlening aan binnen- en buitenlandse ondernemingen, fondsen en kredietinstellingen. Het kantoor beschikt over vestigingen in Antwerpen, Brussel, Gent en Zeebrugge en biedt een efficiënte en gespecialiseerde juridische dienstverlening aan zeer competitieve tarieven.
www.amboslaw.be

Appe Belgium
Appe (voorheen ‘Artenius Packaging’) is marktleider voor de productie van PET verpakkingen voor verschillende markten zoals drank, voeding en reinigingsproducten. Daarenboven doen zij productie van preforms, flessen, potten en flacons d.m.v. spuitgiet- en strekblaasproces. Zij zijn verder gespecialiseerd in technologieën zoals monolayer, multilayer en heet-afvulbare toepassingen.
www.appepackaging.com

DPD
Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in dag uit standaard- en expresspakketten aan zijn vele klanten. Zij leveren niet enkel in België, maar in ruim 220 landen wereldwijd. Communicatie heeft prioriteit bij DPD, zowel met de klanten als met journalisten en potentiële medewerkers. Tevens is DPD als onderneming zich terdege bewust van zijn sociale verantwoordelijkheden.
www.dpd.com

HN Transport & Distribution
HN Transport & Distribution behoort tot de Franse groep Transalliance, met zetel in Le Havre. Zij hebben geen overslagfaciliteiten en doen geen consolidatie. Hun activiteiten richten zich voornamelijk op nationale FTL’s en internationale transporten, vooral UK gerelateerd. De trucking wordt hoofdzakelijk verzorgd door hun Hongaarse zusterfirma. In Antwerpen werken 25 personen.
www.transalliance.fr

People for Projects (P4P)
People for Projects werd in 2004 in België opgericht als een, service provider die gekwalificeerde consultants tewerkstelt bij grote en middelgrote bedrijven voor het verrichten van uiteenlopende werkzaamheden. People for Projects besteedt bijzonder veel aandacht aan de selectie, evaluatie en motivatie van zijn medewerkers, en is fier dat dit resulteert in enthousiasme, teamgeest, en een hechte band met de bedrijven.
www.p4p.be

PNO Consultants
PNO Consultants is marktleider en full-service dienstverlener op het gebied van subsidies en innovatiefinanciering. Voor bestaande en geplande innovaties geven zij concrete en kansrijke subsidieadviezen – op regionaal, nationaal en Europees niveau – en brengen zij hun klanten in contact met interessante partners of doen hen nieuwe innovatie-ideeën aan de hand waarmee het subsidieresultaat nog groter wordt.
www.pnoconsultants.com

SODEXO                       
Sodexo creëert, stuurt en beheert motivatieoplossingen, gaande van voordelen voor werknemers zoals de Lunch Pass (de maaltijdcheque van Sodexo), de Sodexo Card (elektronische maaltijdcheque), de Cadeau Pass of zelfs de Eco Pass, tot incentive programma’s die prestaties bevorderen en belonen. Sodexo begeleidt de klant in de ontwikkeling van zijn motivatiestrategie en helpt hem bij de ontwikkeling van oplossingen op maat.
www.sodexo.be

Spar Retail                       
Spar is een samenwerkingsverband van zelfstandige winkeliers in de voedingsindustrie. De Spar-organisatie ontstond in 1932 in Nederland als antwoord op de opkomst van het filiaalbedrijf. Spar is vandaag de voedingsdistributeur met het grootst aantal winkels ter wereld met bijna 16.000 winkels in meer dan 30 landen, niet enkel in bijna alle Europese landen, maar ook in Azië, Afrika en in veel populaire eilandbestemmingen. Het centraal kantoor ligt in Amsterdam.
www.sparretail.be

Start People
Per dag krijgen 12.000 uitzendmedewerkers een job aangereikt door Start People. Verspreid over gans België beschikken ze over ongeveer 100 kantoren. En in die verschillende interimkantoren staan elke dag meer dan 500 HR-specialisten ter beschikking om uw organisatie in contact te brengen met de geschikte uitzendmedewerkers om aldus uw doelstellingen te bereiken.
www.startpeople.be

 

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

VIL VZW

De Burburestraat 6-8
B-2000 Antwerpen
T: +32 (0)3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038

VIL
VIL