en
        |  en

Events

Slotevent Nacatrans (Nacalculatie Transport)

Transportondernemingen kennen wel de opbrengsten van hun orders op periodieke basis, maar vaak ontbreekt het aan detailgegevens die aantonen welke activiteiten, opdrachten en klanten rendabel en welke verlieslatend zijn. Met het project Nacatrans heeft het VIL, samen met de sector van het wegvervoer, een rekentool opgesteld dat de effectieve rendabiliteit van elke gerealiseerde transportopdracht weergeeft.
Tijdens het slotevent op 12 september worden de resultaten voorgesteld, aangevuld met praktijkgetuigenissen.

Startup event ‘logiLAUNCH’

Op 20 september organiseert het VIL het allereerste LOGILAUNCH event, speciaal voor startups in Vlaanderen. In samenwerking met Start-IT (KBC) wil het VIL startups in de logistieke sector ondersteunen, stimuleren en een forum bieden.

Transport & Logistics (Antwerp Expo)

Het VIL staat op 17, 18 en 19 oktober 2017 opnieuw met een stand op de vakbeurs Transport & Logistics in Antwerp Expo. Transport & Logistics brengt leveranciers en kopers van multimodaal transport en logistieke oplossingen samen.

VIL Summit 2017 – The Human Factor

                                                Het tempo van vernieuwingen neemt razendsnel toe. Automatisering, digitalisering, online business, netwerken van horizontale en verticale waardeketens, nieuwe vaak disruptieve business modellen, steeds verder geïndividualiseerde klantwensen,… Welke invloed hebben deze veranderingen […]

Waar zijn we aanwezig