en
        |  en

Events

Bedrijfsbezoek Lineas

Op dinsdag 3 oktober 2017 brengt het VIL een bezoek aan de onlangs opnieuw geopende ‘Main Hub’ van Lineas in Antwerpen.

Transport & Logistics (Antwerp Expo)

Het VIL staat op 17, 18 en 19 oktober 2017 opnieuw met een stand op de vakbeurs Transport & Logistics in Antwerp Expo. Transport & Logistics brengt leveranciers en kopers van multimodaal transport en logistieke oplossingen samen.

Slotevent Crowd Logistics

Met dit project wil het VIL bedrijven de opportuniteiten (i.p.v. bedreigingen) van crowd logistics aantonen door vanuit werkbare business modellen de economische en maatschappelijke impact duidelijk te maken. Tijdens het slotevent op 25 oktober 2017 worden de resultaten voorgesteld.

VIL Summit 2017 – The Human Factor

Het tempo van vernieuwingen neemt razendsnel toe. Automatisering, digitalisering, online business, netwerken van horizontale en verticale waardeketens, nieuwe vaak disruptieve business modellen, steeds verder geïndividualiseerde klantwensen,… Welke invloed hebben deze veranderingen op de mens? Hoe gaan we om met een wereld waarin alles mogelijk moet zijn, anytime, anyhow, anywhere?
Topsprekers geven hun visie hierover op de VIL Summit 2017. Zij nemen u mee in de verkenning van de toekomst en laten u ontdekken wat de mens in de logistiek van morgen kan betekenen.

Waar zijn we aanwezig