en
        |  en

Presentatie ING studie ‘The Future of port logistics – meeting the challenges’

In opdracht van ING heeft het VIL, samen met de Universiteit Antwerpen, de zesde uitgebreide studie over een maritiem logistiek thema uitgevoerd. Kris Neyens (VIL Program Manager) en Prof. Dr. Theo Notteboom (Universiteit Antwerpen) zullen deze studie presenteren op 23 mei om 18 uur te ING Antwerpen. 

Integraal onderdeel van deze studie is een bevraging van de ruime havensector waarbij wordt gepeild naar de opinie van de betrokken partijen aan de hand van vijf geïdentificeerde thema’s die van belang zijn voor de toekomst van de havenlogistiek. Deze thema’s zijn de volgende:

  • Wereldwijde vraag en economische ontwikkeling
  • Een veranderend landschap voor het wereldwijde economische systeem
  • Corridors en synchromodaliteit verbinden de wereld
  • Supply Chains en logistieke netwerken van de toekomst
  • Disruptieve ICT innovaties voor havens en havenlogistieke bedrijven

Aansluitend aan de presentatie zal er een paneldebat worden gehouden. In Antwerpen bestaat het panel uit: Dirk Lannoo (Vice-President Katoen Natie), Bart Laureys (Algemeen Directeur Sea Invest), Roel Vanmaele (Managing Director Western Europe Ahlers), Marc Van den Broeck (Managing Director Trafuco). Het slotwoord wordt gegeven door Jacques Vandermeiren (CEO Havenbedrijf Antwerpen).

Wenst u ook aanwezig te zijn? Gelieve uw aanwezigheid (uiterlijk 12 mei 2017) te bevestigen via mail naar: pr.zone.oost@ing.be, met vermelding: “Voordracht havenstudie”.

De studie wordt ook gepresenteerd in Gent op 13/06 en in Zeebrugge op 21/06. Inschrijven voor de events in Gent of Zeebruge kan via mail naar pr.west@ing.be.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!