en
        |  en

Agenda: Waar is het VIL aanwezig

Themasessie ‘Logistiek & Circulaire Economie’

Leuven MindGate organiseert op donderdag 23 november een themasessie rond ‘Logistiek en Circulaire Economie’.
VIL projectleider Steve Sel zal op dit event spreken over de logistieke stroom volgens circulaire economie met de focus op het VIL project Flanders Recycling Hub.

Afval- & materialencongres

Interafval, een samenwerking tussen VVSG en de afvalintercommunales, organiseert op donderdag 16 november samen met GO4CIRCLE het grote afval- en materialencongres in Leuven. VIL projectleider Steve Sel zal er deelnemen aan een panelgesprek over de toekomst van de afvalmobiliteit.

The European Freight and Logistics Leaders’ Forum

The European Freight and Logistics Leaders’ Forum organiseert op 10 november, van 10u30 to 12u30 een debat met als onderwerp: “Welke beperkingen en druk leggen de toenemende consumenteneisen en e-commerce op de toeleveringsketen? Welke veranderingen zijn er nog op til?” Francis Rome, Directeur Externe Relaties van VIL geeft hierover zijn visie.

Informatie- en netwerkevent “Get connected: Think Beyond Borders”

In opdracht van het Duitse Ministerie van Economie en Energie (BMWi) organiseert PSPS consultants Export and Investment Services op dinsdag 7 november 2017 een informatie- en netwerkevent in het Havenhuis van Antwerpen. “Get Connected: Think Beyond Borders” wordt een internationale bijeenkomst met interessante presentaties over de ontwikkelingen en trends in de logistieke sector in Duitsland en België.

Indaver klantevent: “Indaver mist de boot op weg naar Circulaire Economie niet”

Op dinsdag 3 oktober 2017 organiseert Indaver een klantenevent om haar 30-jarige bestaan en de lancering van een aangepast dienstenmodel te vieren.
De Circulaire Economie is het centrale thema van het programma. VIL projectleider Steve Sel zal aanwezig zijn om de opzet, doelstelling en aanpak van onze speerpuntcluster toe te lichten.

DPD event: E-shopping in Europe

Op dinsdag 20 juni organiseert DPD een interactief middagevent rond het thema : “E-shopping in Europe. Boosting. Trending. Delivering”.
Samen met enkele grote klanten en influencers uit de Belgische e-commerce wereld zullen tijdens het event enkele hete hangijzers besproken worden die in de nabije toekomst beslissend zullen zijn voor de verdere groei van de Belgische en Europese e-commerce.

European Headquarters meetup

Op 13 juni organiseert ING Belgium samen met het VIL, Amcham Belgium, Ateb en Flanders Investments and Trade de European Headquarters meetup.