11 nieuwe leden

Een nieuwe lente brengt nieuwe leden. Elf bedrijven maakten zich recent lid van het VIL. Niet alleen verladers en logistieke dienstverleners, ook andere bedrijven en organisaties hebben zich overtuigd van de voordelen van het VIL-lidmaatschap. Door aan te sluiten bij het VIL kiezen zij voor competitiviteit, innovatie, betrokkenheid, know how, netwerking en nog veel meer.

3M
Elke 3 minuten koopt iemand ergens ter wereld een 3M product.De Post-it® Notes memoblaadjes zijn misschien wel hun bekendste product dat dagelijks wordt gebruikt. Dat in auto’s ook tientallen producten van 3M zitten, is minder bekend. 3M is een technologisch gediversifieerde onderneming die wereldwijd innovatieve oplossingen aan haar klanten biedt. 3M is actief in 7verschillende markten en neemt er telkens een leidende positie in.
www.3M.eu

BW Imsir
BW IMSIR verschaft – in een beschermde omgeving – duurzame werkgelegenheid aan personen met een langdurige en belangrijke beperking van de kansen tot sociale integratie. BW IMSIR is door de jaren heen uitgegroeid tot een trouwe partner voor heel wat bedrijven in binnen- en buitenland. Ze willen een betrouwbaar toeleveringsbedrijf zijn voor de industrie en de dienstensector. Hun handelsmerk is kwalitatief hoogstaand werk en een groteflexibiliteit.
www.bwimsir.be

Danone
Danone is marktleider op het vlak van voeding en gezondheid en positioneert zich rond vier pijlers: verse zuivelproducten, water, babyvoeding en klinische voeding. Danone is beursgenoteerd op Euronext Parijs. Dankzij zijn duurzaam beleid en maatschappelijk verantwoord ondernemen is de groep ook opgenomen in de Dow Jones Sustainability Index Stoxx en World, de ASPI Eurozone Index en de Ethibel Sustainability Index. Danone beschikt over 180 productie-eenheden en telt zo’n 100.000 werknemers.
www.danone.be

Davanti
Davanti Warehousing is dé warehouse management specialist. Hun doel is om uw logistieke processen te optimaliseren, efficiëntie te verhogen en kosten in de supply chain te verlagen. Davanti heeft een lang en mooi track record in de WMS-markt, hun core business. Ze hebben jarenlange ervaring in het implementeren van WMS’en bij klanten over de gehele wereld. Met specialisten die alles weten van logistiek en IT helpen zij u graag verder.
www.davantigroup.com

DHL Parcel
Voortbouwend op de jarenlange ervaring in dagvaste B2B-leveringen en met het oog op de snel groeiende e-commerce-markt richtte DHL begin 2015 de divisie DHL Parcel op. De ambitie is om de positie van beste en meest innovatieve pakketvervoerder op te nemen, waar zowel Belgische bedrijven als consumenten terechtkunnen voor een eenvoudige en betrouwbare pakketbezorging in het kader van hun online aan- of verkoopsactiviteiten.
www.dhlparcel.be

Futurn
Als projectontwikkelaar focust Futurn op de herontwikkeling van onderbenutte sites via sanering, afbraak, renovatie en nieuwbouw en creëert op die manier nieuwe ruimte. Ze kiezen ervoor om te werken met bestemde gronden eerder dan greenfields te gaan herbestemmen. Of het nu gaat om industriële ruimte, kantoren, showroom of retail, ze focussen op B2B klanten, bedrijfsvastgoed is zoveel meer dan een dak boven uw hoofd.
www.futurn.com

GLS Belgium Distribution
Parcel, freight en express, nationaal en over heel Europa: GLS Belgium – één van de marktleiders in Europa voor het transport van pakketten én palletten – biedt betrouwbare leveringsdiensten aan voor zowel bedrijven als particulieren. Hoge kwaliteit en een klantgerichte aanpak zijn de focus van de diensten. Korte standaard levertijden zijn hun kernwaarde. Dankzij moderne IT-oplossingen verloopt elke samenwerking met GLS eenvoudig, veilig en vlot.
www.gls-group.eu

Organi
Sinds 1977 is Organi, als autonoom IT-bedrijf, gespecialiseerd in sectorspecifieke totaaloplossingen (software, hardware én diensten) voor middelgrote ondernemingen die groei en efficiëntie nastreven. De focus ligt op het automatiseren van bedrijfsprocessen binnen 4 marktsegmenten: logistieke dienstverleners, gerechtsdeurwaarders, accountantskantoren en handelsbedrijven.
http://www.organi.be/nl/home

PTV
Overal ter wereld plant en optimaliseert de PTV Group alles wat mensen en goederen beweegt, van transportroutes en distributiestructuren tot autoverkeer en openbaar vervoer. Het aanbod van PTV in het bereik Logistics varieert van software, route- en rittenplanning, distributieplanning en wagenparkmanagement tot oplossingen voor vrachtwagennavigatie en het zoeken van vrachtwagenparkeerplaatsen.
www.ptvgroup.com

Samsonite Europe
Samsonite, opgericht in 1910 in Denver (VS), is marktleider op het gebied van reistassen. Befaamd om zijn doorbraakonderzoek, ontwikkeling en inzet op innovatie, is Samsonite steeds trendsetter in reisoplossingen. Door altijd vooruit te kijken helpt Samsonite de reiziger verder met steeds lichtere en sterkere producten. Hun gamma gaat van grote reiskoffers, over laptopzakken tot toilettasjes. Het Europese hoofdkwartier van Samsonite bevindt zich in Oudenaarde.
www.samsonite.com

Spa Monopole
Spadel is met de merken Spa en Bru marktleider in natuurlijk mineraalwater in België en Nederland. De Groep boekte in 2014 een omzet van 231,14 miljoen euro en telt 747 werknemers. Ze beschikt in Europa over 5 productievestigingen, waarvan 2 in België (Spa Monopole en Bru-Chevron), 2 in Frankrijk (Les Grandes Sources de Wattwiller en SA des Eaux Minérales de Ribeauvillé) en een in Wales (Brecon Mineral water). Ze brengt de merken Spa, Bru, Wattwiller, Carola en Brecon Carreg op de markt.
www.spadel.com

 

VIL staat voor een sterk logistiek Vlaanderen

VIL VZW

De Burburestraat 6-8
B-2000 Antwerpen
T: +32 (0)3 229 05 00
E: info@vil.be
BTW: BE 0480.185.038

VIL
VIL